divendres, 12 de març del 2010

Arroz a la Cubana

Ingredients:
Tomáquet
ceba
plàtan
arroç

Preparació

Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Quan estigui preparat el reservem. Bullim l'arroç i quan estigui cuit el passem per aigua freda.El reservem. Per últim fregim els platans passats per farina.
Per la presentació, omplim un got d'arroç i el buidem al plat per que ens quedi la forma. Després afegim tomàquet sobre l'arroç i per últim el plàtan.
BON PROFIT¡¡¡¡¡¡

1 comentari:

  1. Doncs si,a hir vam cuinar arrós a la cubana al local del centre cívic de la geltrú.La veritat es que va sortir força bo,tant que jo me'l vaig menjar allà mateix.A veure si algún dia ens deixen una barbacoa i fem calçots,i si no ens la deixen,els fem a casa meva.César,ja saps qué son els calçots?Quan els tastis veuràs el cel.

    ResponElimina